Receptas / Kviečiam II
Informacija
Parametrai
OG:
1.047
|
|
FG:
1.013
|
|
ABV:
4.5 %
|
|
IBU:
9
|
|
EBC:
8
|
|
IBU/OG:
0.20
|
kartumo nėra, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Kvietinis salyklas | 4.0 | 2.410 | 52.3 | |
Čekiškas Pilsen salyklas | 4.0 | 1.440 | 31.2 | |
BEST Spelta salyklas | 4.0 | 0.400 | 8.7 | |
BEST Munich Dark salyklas | 25.0 | 0.360 | 7.8 | |
4.610 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Styrian Golding (Slovenia) | 3.0 | 32 | 60 | |
32 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
3864-PC Canadian/Belgian Ale | 200.0 | 73 |
Pastabos
Chemija - Ca 102, Mg 17, Na 10, Cl 48, SO4 70. RA 106
Vanduo čiaupo + 2 g CaCl + 3 g gipso. Dar 5 ml 85% fosforo r. salinimui (15 ltr.) ir 4 ml tekinimui (18 ltr.).
Salinimas 10 min 50C, 20 min 64C, keliam iki 74C 30 min, keliam iki 77C ir tekinam pamažu. Gaunam 27 ltr.
Vėsinam iki 20C, užduodam mieles, fermentacija 20C. Baigiantis aktyviai fermentacijai arba FG esant apie 1.020, keliam iki 24-25C ir tokioj baigiam.
Vanduo čiaupo + 2 g CaCl + 3 g gipso. Dar 5 ml 85% fosforo r. salinimui (15 ltr.) ir 4 ml tekinimui (18 ltr.).
Salinimas 10 min 50C, 20 min 64C, keliam iki 74C 30 min, keliam iki 77C ir tekinam pamažu. Gaunam 27 ltr.
Vėsinam iki 20C, užduodam mieles, fermentacija 20C. Baigiantis aktyviai fermentacijai arba FG esant apie 1.020, keliam iki 24-25C ir tokioj baigiam.
runce
2014 m. Birželio 15 d.Peckelis
2014 m. Birželio 16 d.