Informacija

Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
79 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. balandžio 11 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. birželio 29 d.

Parametrai

OG:
1.047
FG:
1.013
ABV:
4.5 %
IBU:
9
EBC:
8
IBU/OG:
0.20
kartumo nėra, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Kvietinis salyklas 4.0 2.410
Čekiškas Pilsen salyklas 4.0 1.440
BEST Spelta salyklas 4.0 0.400
BEST Munich Dark salyklas 25.0 0.360
      4.610

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Styrian Golding (Slovenia) 3.0 32 60
      32  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
3864-PC Canadian/Belgian Ale 200.0 73

Pastabos

Chemija - Ca 102, Mg 17, Na 10, Cl 48, SO4 70. RA 106
Vanduo čiaupo + 2 g CaCl + 3 g gipso. Dar 5 ml 85% fosforo r. salinimui (15 ltr.) ir 4 ml tekinimui (18 ltr.).
Salinimas 10 min 50C, 20 min 64C, keliam iki 74C 30 min, keliam iki 77C ir tekinam pamažu. Gaunam 27 ltr.
Vėsinam iki 20C, užduodam mieles, fermentacija 20C. Baigiantis aktyviai fermentacijai arba FG esant apie 1.020, keliam iki 24-25C ir tokioj baigiam.

Komentarai

  • runce

    2014 m. Birželio 15 d.
    priimu kvietimą
  • Peckelis

    2014 m. Birželio 16 d.  
    :) Reikia, kad dar kas nors gautųsi. Bo numatytos mielės nepatiko, teko mitriai keist iš weizeno į witą
Prisijungę aludariai