Receptas / raudonas kvietis
Informacija
Kiekis:
15 litrų
Efektyvumas:
56 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. vasario 8 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. vasario 15 d.
Parametrai
OG:
1.047
|
|
FG:
1.006
|
|
ABV:
5.3 %
|
|
IBU:
14
|
|
EBC:
8
|
|
IBU/OG:
0.31
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Kvietinis salyklas (šviesus) | 4.0 | 2.000 | 50.0 | |
Bazinis salyklas | 3.0 | 2.000 | 50.0 | |
4.000 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Belle Saison (kazkelinta karta) | 12.0 | 87 |
Pastabos
0,5 kg saldytu uogu (avietes, gervuoges su cukrum) 30 min virimo, mandarino zieves, citrinos oda, karciuju apelsinu zieves, cinamono lazdele. verdu atskirai poroj litru misos.
sumarum turim kvietini alu su sauso vaisinio vyno prieskoniu.
sumarum turim kvietini alu su sauso vaisinio vyno prieskoniu.
aivan
2014 m. Vasario 8 d.Peckelis
2014 m. Vasario 9 d.