Receptas / Kalkvietys
Informacija
Parametrai
OG:
1.051
|
|
FG:
1.010
|
|
ABV:
5.3 %
|
|
IBU:
15
|
|
EBC:
7
|
|
IBU/OG:
0.29
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Apdovanojimai
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 5.000 | 52.6 | |
Kvietiniai dribsniai | 3.0 | 4.000 | 42.1 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 0.500 | 5.3 | |
9.500 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Saaz (Czech) | 4.0 | 60 | 60 | |
Kalendra | 0.0 | 10 | 10 | |
Curacao | 0.0 | 40 | 10 | |
110 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Kalnapilio | 500.0 | 80 |
Pastabos
Mash 30L
40C - 20min
50C - 15min
67C - 90min
76C - 15min
Ferm t 3d 20C 4d 22C
40C - 20min
50C - 15min
67C - 90min
76C - 15min
Ferm t 3d 20C 4d 22C
Komentarai
-
GiN
2014 m. Kovo 21 d.Mielės gavosi skystokos: 700 mln. ląstelių 1 ml, bet gausi litrą, tai turbūt užteks. Pasikoreguok receptą. -
gvolkas
2014 m. Balandžio 7 d.Modifikuotus dribsnius naudojai ar paprastus? Kaip kvapai aluje? Nėra sieros junginių? -
Lrytas1
2014 m. Balandžio 7 d.Modifikuotus prabangius iš SA. Su kvapais viskas gerai, tik va atnešiau kolegoms paragauti, kvapas kaip šampano skonis irgi ... -
pofke
2014 m. Balandžio 7 d.Autolizė! ;) -
Lrytas1
2014 m. Balandžio 7 d.Reabilituoju šitą virimą, panašu kad lambikas buvo tik vienam butelyje.
Geriausia aludario improvizacija su Kalnapilis WHITE mielėmis
2014 m. balandžio 26 d.