Informacija

Kiekis:
21 litras
Efektyvumas:
80 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. gruodžio 28 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. vasario 7 d.

Parametrai

OG:
1.084
FG:
1.014
ABV:
9.3 %
IBU:
132
EBC:
134
IBU/OG:
1.57
dominuoja apynių skonis

Apdovanojimai

  • Aludarių Taurė 2014

    2014 m. balandžio 11 d.
    Vieta: II
    Kategorija: Stipri IPA
    Surinkti taškai: 146.00

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Golden Promise Pale Ale 6.0 4.700
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' 800.6 0.510
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' 800.6 0.510
BEST Caramel Malt dark II salyklas 160.1 0.360
BEST Caramel Malt dark II salyklas 160.1 0.360
Special B 400.3 0.290
Special B 400.3 0.290
Candy syrup 180-230 200.2 0.280
Candy syrup 180-230 200.2 0.280
      7.580

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Columbus 15.9 73 60
Citra 14.2 35 15
Kakavos pupelės (skaldytos) 0.0 15 15
Citra 14.2 35 1
Citra 14.2 30 0
Nelson Sauvin (New Zealand) 12.3 60 0
      248  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safale US-05(56) 23.0 84

Pastabos

Į savo vandenį 8 g CaSO4, 1 g MgSO4, 3 g sodos, 67 ml H2SO4 salinimui.

Salinimas 64C 40 min. be šokolado, jį pridėti, keliant iki 72C 20 min, tekinam 77C, tekinimas neskubus, jei reikia, dėl spalvos pridedant Roasted Black. Ištekint 25 litrus. Viso vanduo 15+18 - 33 ltr.
Daromas 1.5 l starteris iš dviejų pakelių US-05.

Nuotraukos

Įvertinimai

Bendras įvertinimas:

8.2

(4 balsai)

Prisijungę aludariai