Informacija

Kiekis:
23 litrai
Efektyvumas:
65 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. gruodžio 23 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. gruodžio 23 d.

Parametrai

OG:
1.052
FG:
1.014
ABV:
5.0 %
IBU:
33
EBC:
29
IBU/OG:
0.63
ryškus apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Lietuviškas salyklas nuo Biržų krašto 5.0 4.000
Nedaiginti kviečiai 3.0 3.000
BEST Red X salyklas 30.0 1.000
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate' 900.7 0.100
      8.100

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Warrior 16.7 10 60
Warrior 16.7 10 10
Warrior 16.7 10 7
Amarillo 8.9 10 5
      40  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Muntons šlapios II karta 12.0 73

Pastabos

+11L 57C -> 52C 25min baltyminė pauzė
+5L 100C -> 65C 60min salinimas ->11L misos (šokoladinis salyklas tik šiame etape)
+18L 82C -> 74C 15min pauzė -> 15L misos, viso 26L
5min iki virimo pabaigos 1 sėkla kardamono ir 5g kalendros sėklų
Prisijungę aludariai