Informacija

Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. gruodžio 5 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. gruodžio 16 d.

Parametrai

OG:
1.056
FG:
1.014
ABV:
5.5 %
IBU:
18
EBC:
23
IBU/OG:
0.32
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Apdovanojimai

  • Aludarių Taurė 2014

    2014 m. balandžio 11 d.
    Vieta: II
    Kategorija: Belgiški ir prancūziški eliai (iki 7% ABV)
    Surinkti taškai: 141.00

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pale Ale salyklas 7.0 4.200
Miuncheno salyklas 15.0 1.000
Cukrus 0.0 0.300
CaraCrystal 120.1 0.200
CaraRed 40.0 0.200
Special B 350.3 0.100
      6.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Northern Brewer (German) 8.0 15 60
East Kent Golding (U.K.) 4.0 10 30
East Kent Golding (U.K.) 4.0 10 15
Airiška kerpena 0.0 5 15
      40  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safbrew T-58 12.0 75

Pastabos

Moliūgo ~ 4kg.
Supjaustomas gabalais ir paskrudinamas 1,5 val orkaitėj.
Dedamas į mentalą nesmulkinant.

Nuotraukos

Prisijungę aludariai