Receptas / Pumpkin Ale
Informacija
Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. gruodžio 5 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. gruodžio 16 d.
Parametrai
OG:
1.056
|
|
FG:
1.014
|
|
ABV:
5.5 %
|
|
IBU:
18
|
|
EBC:
23
|
|
IBU/OG:
0.32
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Apdovanojimai
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Pale Ale salyklas | 7.0 | 4.200 | 70.0 | |
Miuncheno salyklas | 15.0 | 1.000 | 16.7 | |
Cukrus | 0.0 | 0.300 | 5.0 | |
CaraCrystal | 120.1 | 0.200 | 3.3 | |
CaraRed | 40.0 | 0.200 | 3.3 | |
Special B | 350.3 | 0.100 | 1.7 | |
6.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Northern Brewer (German) | 8.0 | 15 | 60 | |
East Kent Golding (U.K.) | 4.0 | 10 | 30 | |
East Kent Golding (U.K.) | 4.0 | 10 | 15 | |
Airiška kerpena | 0.0 | 5 | 15 | |
40 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safbrew T-58 | 12.0 | 75 |
Pastabos
Moliūgo ~ 4kg.
Supjaustomas gabalais ir paskrudinamas 1,5 val orkaitėj.
Dedamas į mentalą nesmulkinant.
Supjaustomas gabalais ir paskrudinamas 1,5 val orkaitėj.
Dedamas į mentalą nesmulkinant.
Aludarių Taurė 2014
2014 m. balandžio 11 d.