Receptas / Šviesybė
Informacija
Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
77 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. lapkričio 16 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. balandžio 23 d.
Parametrai
OG:
1.064
|
|
FG:
1.017
|
|
ABV:
6.1 %
|
|
IBU:
25
|
|
EBC:
8
|
|
IBU/OG:
0.40
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 3.700 | 60.7 | |
Halcyon Pale Ale | 6.0 | 1.550 | 25.4 | |
Kukurūzų dribsniai | 2.0 | 0.500 | 8.2 | |
Invertuotas cukrus | 0.0 | 0.250 | 4.1 | |
Kviečiai | 3.0 | 0.100 | 1.6 | |
6.100 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Hersbrucker (German) | 4.1 | 40 | 60 | |
Styrian Golding (Slovenia) | 5.0 | 23 | 30 | |
63 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safbrew T-58 | 11.0 | 73 |
Pastabos
Kukurūzams, kviečiams ir Pale Ale - protein restas 15 min, po to visiems singlas 65 C 60 min, tekinam 77, verdam, šaldom iki 18, fermentacija prie 24 C 5 dienas, antrinė 2 savaitės prie 0 C - -1 C. Tipo Laffe.
+ 2 g CaSO4, 65 ml H2PO4 salinimui.
Mielėms - 1,2 starteris.
Po 5 parų - 1.021. Dviems savaitėms į šaltąją:)
Buteliuojamas -1C temperatūros.
+ 2 g CaSO4, 65 ml H2PO4 salinimui.
Mielėms - 1,2 starteris.
Po 5 parų - 1.021. Dviems savaitėms į šaltąją:)
Buteliuojamas -1C temperatūros.