Receptas / Lengvuma
Informacija
Kiekis:
22 litrai
Efektyvumas:
88 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. lapkričio 3 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. gruodžio 20 d.
Parametrai
OG:
1.084
|
|
FG:
1.012
|
|
ABV:
9.5 %
|
|
IBU:
35
|
|
EBC:
8
|
|
IBU/OG:
0.41
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Pilsnerio salyklas | 4.0 | 5.210 | 81.3 | |
Invertuotas cukrus (šviesus) | 0.0 | 1.200 | 18.7 | |
6.410 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Saaz (Czech) | 2.7 | 50 | 60 | |
El Dorado | 14.3 | 12 | 60 | |
Tettnanger (German) | 3.1 | 35 | 30 | |
97 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
3787 Trappist High Gravity/3864 Canadian/Belgian | 500.0 | 86 |
Pastabos
Kitas bus su 3864 Canadian/Belgian
Vanduo 15/16, 2 g gipso, 5 g CaCl, 41/53 rūgšties.
Ca - 123, Mg 17, Na 10, Cl 97, S04 55. Very malty.
50/64/70/78 - 15/30/iki neigiamo jodo/tekinam.
20 litrų vandens iki 5.4 pH - apie 90 ml rūgšties.
Vanduo 15/16, 2 g gipso, 5 g CaCl, 41/53 rūgšties.
Ca - 123, Mg 17, Na 10, Cl 97, S04 55. Very malty.
50/64/70/78 - 15/30/iki neigiamo jodo/tekinam.
20 litrų vandens iki 5.4 pH - apie 90 ml rūgšties.
vikingas
2014 m. Kovo 18 d.Peckelis
2014 m. Kovo 18 d.Regis
2014 m. Kovo 18 d.One of the main ingredients that makes Trappist ales unique is the yeast. Both Dubbels and Tripels use special Belgian yeast strains that produce fruity esters, spicy phenolics and higher alcohol. Often the Trappist ales are fermented at higher than normal temperatures for an ale yeast which increases the array of complex flavors from the yeast.
Jei po vėlinių dar liks bent lašas - mielai susipažinčiau su rezultatu :o)
Nemas
2014 m. Gruodžio 6 d.Peckelis
2014 m. Gruodžio 6 d.