Receptas / Foolgaarden
Informacija
Parametrai
OG:
1.052
|
|
FG:
1.014
|
|
ABV:
5.0 %
|
|
IBU:
23
|
|
EBC:
5
|
|
IBU/OG:
0.45
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Heidelberg salyklas | 3.0 | 2.380 | 48.3 | |
Kvietiniai spelta dribsniai | 2.0 | 2.380 | 48.3 | |
Avižinis salyklas | 3.0 | 0.170 | 3.4 | |
4.930 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Pilgrim | 8.1 | 20 | 50 | |
Styrian Golding (Slovenia) | 4.4 | 10 | 20 | |
Saaz (Czech) | 2.7 | 15 | 20 | |
45 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Brewferm Blanche | 150.0 | 74 |
Pastabos
30-40-50-62-72-77 / 30-45-10-10-50-tekinam.
Kalendra, ramunėlės, kardamonas ir curacao - 4-3-0.2-20 gr.
17/18, 1 NaCl, 4 CaCl, 72/60 ml.
Kalendra, ramunėlės, kardamonas ir curacao - 4-3-0.2-20 gr.
17/18, 1 NaCl, 4 CaCl, 72/60 ml.
Įvertinimai
Bendras įvertinimas:
8.3
(2 balsai)
Komentarai
-
Peckelis
2014 m. Kovo 23 d.Nu, 17 aš jau bandžiau:) 0 ką turėjai minty, sakydamas, ar išvešiu... -
west
2014 m. Kovo 24 d.Mano supratimu bus labai vandeningas, beskonis... -
west
2014 m. Kovo 25 d.atsiimu visus savo nuogąstavimus. super receptas. pasidedu į klonuotinų sarašą :) -
Peckelis
2014 m. Balandžio 16 d.Klausimas Vincui - pakomentuok, prašau, terminą "agro kvapas". Vengt jo man, tobulint ar kaip?:) -
Peckelis
2014 m. Balandžio 16 d.Nu, gal žmogus felinologas ir sugebės deramai įvertint tavo ieškojimus:))
Verdu 5 virimą, šįkart su FF:)
7.4
Patiko "agro" kvapas, tai aisku megejui, ne visiems.
super - man tai ko ir tikiuosi is tokio tipo alaus.
truksta saldumo
man kunas tustokas, nieko nelieka poskonyje.
patiko, gerciau mazomis tauremis.