Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. spalio 25 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. lapkričio 6 d.

Parametrai

OG:
1.056
FG:
1.011
ABV:
5.9 %
IBU:
32
EBC:
19
IBU/OG:
0.58
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Halcyon Pale Ale 6.0 2.050
Belgiškas pilsnerio salyklas 3.0 2.000
CaraCrystal 120.1 0.450
Kukurūzų dribsniai 2.0 0.275
Kvietinis salyklas (šviesus) 3.0 0.230
Konditerinis cukrus (baltas) 0.0 0.125
      5.130

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Northdown (U.K.) 7.0 35 60
Northdown (U.K.) 7.0 15 15
Northdown (U.K.) 7.0 10 0
      60  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Nottingham 6.0 80

Pastabos

salinimas 90 minučių 67 oC.
Prisijungę aludariai