Receptas / Rudens aušra
Informacija
Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
56 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. spalio 7 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. balandžio 18 d.
Parametrai
OG:
1.044
|
|
FG:
1.011
|
|
ABV:
4.3 %
|
|
IBU:
14
|
|
EBC:
20
|
|
IBU/OG:
0.33
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Kvietinis salyklas (šviesus) | 3.0 | 3.000 | 60.0 | |
Vienos salyklas | 7.0 | 1.500 | 30.0 | |
CaraCrystal | 120.1 | 0.500 | 10.0 | |
5.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Willamette | 5.0 | 10 | 60 | |
Hersbrucker (German) | 4.0 | 15 | 30 | |
Hersbrucker (German) | 4.0 | 5 | 10 | |
30 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Munich | 11.0 | 75 |
Pastabos
Belgiškas kvietinis salyklas
Miežinis Weyermann Vienna salyklas
Salinimas 68 laipsnių, 60 min
Kerpenos 5g. 15 min virimo.
Miežinis Weyermann Vienna salyklas
Salinimas 68 laipsnių, 60 min
Kerpenos 5g. 15 min virimo.