Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
56 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. spalio 7 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. balandžio 18 d.

Parametrai

OG:
1.044
FG:
1.011
ABV:
4.3 %
IBU:
14
EBC:
20
IBU/OG:
0.33
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Kvietinis salyklas (šviesus) 3.0 3.000
Vienos salyklas 7.0 1.500
CaraCrystal 120.1 0.500
      5.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Willamette 5.0 10 60
Hersbrucker (German) 4.0 15 30
Hersbrucker (German) 4.0 5 10
      30  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Munich 11.0 75

Pastabos

Belgiškas kvietinis salyklas
Miežinis Weyermann Vienna salyklas

Salinimas 68 laipsnių, 60 min

Kerpenos 5g. 15 min virimo.
Prisijungę aludariai