Informacija

Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
83 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. rugsėjo 30 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. spalio 13 d.

Parametrai

OG:
1.066
FG:
1.014
ABV:
6.9 %
IBU:
37
EBC:
21
IBU/OG:
0.55
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 19.0 5.000
Marris Otter 6.0 1.000
CaraPils 5.0 0.500
Dziovintos slyvos 3.0 0.150
      6.650

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Saaz (Czech) 2.9 80 60
East Kent Golding (U.K.) 5.7 10 60
East Kent Golding (U.K.) 5.7 30 30
Saaz (Czech) 2.9 20 5
      140  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Nottingham (antros kartos) 200.0 79

Pastabos

dziovintos slyvos
slyvas sudejau supjaustytas tik isjungus virykle

Salinimas:
50C temp>15min
64C temp>60min
72C temp>20min
tekinta 85Ctemp. vandeniu

Fermentacija:
aplinkos temp 15C
7 dienos

Nuotraukos

Prisijungę aludariai