Receptas / Kvietinis 50% #3
Informacija
Parametrai
OG:
1.042
|
|
FG:
1.008
|
|
ABV:
4.5 %
|
|
IBU:
25
|
|
EBC:
9
|
|
IBU/OG:
0.59
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Kvietinis salyklas (šviesus) | 3.0 | 1.450 | 50.0 | |
Vienos salyklas | 7.0 | 1.450 | 50.0 | |
2.900 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Hersbrucker (German) | 4.1 | 15 | 60 | |
Kalendra | 1.0 | 3 | 25 | |
Simcoe | 11.1 | 5 | 25 | |
23 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Munich | 6.0 | 82 |
Pastabos
Papildomai 5g - airiškos kerpenos (20min)
Salinimas:
55C - 30 min
67C - 50 min
78C - 15 min
Tekinimas:
85C
Salinimas:
55C - 30 min
67C - 50 min
78C - 15 min
Tekinimas:
85C
runce
2013 m. Gruodžio 21 d.mindex
2013 m. Gruodžio 21 d.