Receptas / Warrior apyniuotis
Informacija
Kiekis:
13 litrų
Efektyvumas:
47 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. liepos 20 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. rugpjūčio 14 d.
Parametrai
OG:
1.099
|
|
FG:
1.020
|
|
ABV:
10.3 %
|
|
IBU:
277
|
|
EBC:
32
|
|
IBU/OG:
2.81
|
dominuoja apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Marris Otter | 6.0 | 7.700 | 88.5 | |
Amber | 50.0 | 1.000 | 11.5 | |
8.700 |
Apyniai
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safale US-05(56) | 6.0 | 80 |
Pastabos
Salinimas:
~64-66°C - 90 min. + 7g CaSO4
~10 litrų mentalo pavirinimas - 10 min.
--> 78˚C - 15 min.
Išviso 135 min.
pH ~ 5,4
Prieš verdant: G = 1,088 V = 13,0 l
Fermentacija:
Aplinkos temperatūra: ~27°C
Dar prisitekinau apie 20 litrų misos. Padariau arbatėlės su 20 g Summit apynių, mielės Safbrew WB-06.
~64-66°C - 90 min. + 7g CaSO4
~10 litrų mentalo pavirinimas - 10 min.
--> 78˚C - 15 min.
Išviso 135 min.
pH ~ 5,4
Prieš verdant: G = 1,088 V = 13,0 l
Fermentacija:
Aplinkos temperatūra: ~27°C
Dar prisitekinau apie 20 litrų misos. Padariau arbatėlės su 20 g Summit apynių, mielės Safbrew WB-06.
Dainius
2013 m. Rugpjūčio 7 d.Dainius
2014 m. Sausio 7 d.Ragavai keturių su viršum mėnesių, tai aromato mažai belikę.
Maegnar
2014 m. Sausio 7 d.