Informacija

Kiekis:
10 litrų
Efektyvumas:
68 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. liepos 19 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. rugpjūčio 11 d.

Parametrai

OG:
1.048
FG:
1.017
ABV:
4.0 %
IBU:
26
EBC:
63
IBU/OG:
0.54
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Žymos

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Vokiškas Munchner 25.0 2.000
Juodieji serbentai 220.2 0.600
CaraCrystal 120.1 0.200
Kvietiniai dribsniai 3.0 0.120
Ryžių dribsniai 2.0 0.080
      3.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Saaz (U.S.) 4.0 5 60
Nelson Sauvin (New Zealand) 13.0 5 60
Saaz (U.S.) 4.0 5 30
Hersbrucker (German) 4.0 5 10
Hersbrucker (German) 4.0 5 0
Hersbrucker (German) 4.0 5 0
      30  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safbrew S-33 6.0 64

Pastabos

5 g airiškos kerpenos (15 min. virimo)
Dribsniai 100C - 20min
Salykla pilame i 50C - 15min ir veliau keliame temp. iki 71C
Salinama 69C-64C - 60min
Tekiname su 85-80C
Tekinamas antroka per Nelson Sauvin apynius (tie patys kurie bus daudojami virimui)
Saaz pirmo apyniavimo buvo naudojami ir virimui, todel viso ne 10 g, o tik 5g
Del didelio kiekio nuosedu teks daryti antrine, pridedan, Hersbrucker 5g aromatui, plius del safbrew s-33 po 7d bus daug plaukiojanciu mieliu

Nuotraukos

Prisijungę aludariai