Informacija

Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. birželio 12 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. lapkričio 6 d.

Parametrai

OG:
1.064
FG:
1.012
ABV:
6.8 %
IBU:
25
EBC:
17
IBU/OG:
0.39
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Kvietinis salyklas (šviesus) 3.0 3.500
Bazinis salyklas 3.0 3.500
Juodieji serbentai 300.2 0.180
      7.180

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Bramling Cross (U.K.) 4.8 50 80
Bramling Cross (U.K.) 4.8 25 10
Juodųjų serbentų lapai 0.0 100 2
      175  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Švyturio Balto mielės 100.0 81

Pastabos

The Chimera was, according to Greek mythology, a monstrous fire-breathing female creature of Lycia in Asia Minor, composed of the parts of three animals — a lion, a snake and a goat. Usually depicted as a lion, with the head of a goat arising from its back, and a tail that ended in a snake's head, the Chimera was one of the offspring of Typhon and Echidna and a sibling of such monsters as Cerberus and the Lernaean Hydra.

Nuotraukos

Įvertinimai

Bendras įvertinimas:

8.6

(1 balsas)

Komentarai

  • Maegnar

    2013 m. Liepos 9 d.  
    Planas virti už savaitės.
    Ant popieriaus - Special B turėtų duoti džiovintų vaisių skonio (tačiau galvoju jį išmesti, nes ir spalvos bus per akis vien su serbentais, ir vaisingumo), Bramling cross turi juodųjų serbentų aromatų. J.serbentų lapai taipogi labai aromatiniai ir turi daug eterinių aliejų, tai turėtų pastiprinti kvapą.
    Uogas dėsiu prie ~75C, vėstant alui ir bandysiu apsieiti be pektino fermento.
    Pedėkite galūtinai sudelioti receptą ir pasidalinkite patirtimi - gal nereikia Special B, gal nereikia tiek daug apynio.
    Ačiū
  • audryla

    2013 m. Liepos 9 d.
    Palikčiau kaip yra. Tik dėl serbentų lapų būtinumo abejoju...
    Ir čia jau ne weizenbock'as, o vaisinis alus ;-)
Prisijungę aludariai