Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
80 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. lapkričio 28 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. vasario 20 d.

Parametrai

OG:
1.069
FG:
1.017
ABV:
6.8 %
IBU:
23
EBC:
62
IBU/OG:
0.33
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Miuncheno salyklas 45.0 1.450
Abbey malt 25.0 1.450
Golden Promise Pale Ale 6.0 1.450
Cara belge 35.0 0.500
Konditerinis cukrus (rudas) 400.3 0.500
Special B 350.3 0.200
      5.550

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Bobek 3.0 80 60
      80  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
3787 High Gravity 100.0 75

Pastabos

krano/RO 50%/50%
+ 2g CaSO4 /10L

Salinimas 68C
Airiska kerpena 10g 15min

Komentarai

  • zaltys

    2013 m. Sausio 22 d.
    o čia dar kokios mielės? ir kaip tau jos?
  • Modeslovas

    2013 m. Vasario 9 d.
    Jo spalva matyt busiu pamirses pataisyt. O del salyklu tai sunku ka pasakyt kol alaus neparagavau. Kas keista kad tie belgiski salyklai kieti kaip akmenai vos ikast eina )
Prisijungę aludariai