Informacija

Kiekis:
19 litrų
Efektyvumas:
62 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. lapkričio 18 d.
Receptas modifikuotas:
2015 m. rugpjūčio 11 d.

Parametrai

OG:
1.062
FG:
1.012
ABV:
6.5 %
IBU:
82
EBC:
15
IBU/OG:
1.33
dominuoja apynių skonis

Žymos

Apdovanojimai

  • Parodyk, ką gali 2012

    2012 m. gruodžio 15 d.
    Vieta: III
    Surinkti taškai: 23.70

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 3.0 3.500
Marris Otter 4.0 1.500
Kvietinis salyklas (šviesus) 3.0 0.750
CaraAmber 60.0 0.500
      6.250

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Apynių mišinys 10.0 40 60
Apynių mišinys 10.0 10 50
Apynių mišinys 10.0 10 40
Apynių mišinys 10.0 10 30
Apynių mišinys 10.0 10 20
Apynių mišinys 10.0 10 10
Apynių mišinys 10.0 30 0
      120  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Nottingham 12.0 80

Pastabos

Apynių mišinys = vienodomis proporcijomis Cascade, Columbus, Brewers Gold

Salinimas 65C, 1.5 val.
Tekinimas 78C vandeniu
Pirminė fermentacija 7 dienos
Antrinė fermentacija 7 dienos

Nuotraukos

Įvertinimai

Bendras įvertinimas:

9.6

(1 balsas)

Komentarai

  • svyturys

    2012 m. Lapkričio 18 d.
    Nesikabinėju, bet IIPA'i mažokai ABV :)
  • Dainius

    2012 m. Lapkričio 20 d.
    Taigi jau buvo laus tokiu pavadinimu, čia tas pats?
    Tipiškas amerikietiškas IPA'as, paragavus turėtų tapt dar akivaizdžiau.
  • Tomas Žeimys

    2012 m. Lapkričio 20 d.  
    Čia supaprastintas. Pirminiame buvo apyniai po 2g. kas 3 minutes mėtomi ir alus verdamas 2 valandas. Tai pamaniau, kad supaprastinsiu... Stilių pakeičiau.
  • Tomas Žeimys

    2013 m. Birželio 30 d.
    Karolijan, laukiu atsiliepimų apie rezultatus... O gal paliktum buteliuką paragavimui ?
Prisijungę aludariai