Receptas / Imperinis stautas
Informacija
Kiekis:
50 litrų
Efektyvumas:
61 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2024 m. rugsėjo 27 d.
Receptas modifikuotas:
2024 m. lapkričio 21 d.
Parametrai
OG:
1.092
|
|
FG:
1.025
|
|
ABV:
8.8 %
|
|
IBU:
69
|
|
EBC:
112
|
|
IBU/OG:
0.75
|
ryškus apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Pale Ale salyklas | 6.0 | 14.000 | 60.7 | |
BEST Munich Dark salyklas | 28.0 | 2.600 | 11.3 | |
Skystas salyklo ekstraktas "Savas alus" (Pale Ale) | 35.0 | 1.700 | 7.4 | |
Skystas salyklo ekstraktas "Savas alus" (tamsus) | 59.0 | 1.700 | 7.4 | |
BEST Whiskey Malt | 3.5 | 1.000 | 4.3 | |
juodas salyklas | 1515.2 | 0.500 | 2.2 | |
Karamelinis salyklas | 235.2 | 0.500 | 2.2 | |
BEST Caramel Munich II salyklas | 121.1 | 0.500 | 2.2 | |
BEST Chocolate salyklas | 906.3 | 0.500 | 2.2 | |
Weyermann® LME SINAMAR® | 8306.3 | 0.080 | 0.3 | |
23.080 |
Apyniai
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Beer yeast WYEAST XL 1084 Irish Ale | 100.0 | 73 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Ąžuolo drožlės SHERRY Oloroso | 100.0 g | Antrinei fermentacijai | 1 mėn. |