Informacija

Kiekis:
22 litras
Efektyvumas:
64 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2024 m. rugsėjo 21 d.
Receptas modifikuotas:
2024 m. rugsėjo 29 d.

Parametrai

OG:
1.068
FG:
1.018
ABV:
6.5 %
IBU:
89
EBC:
22
IBU/OG:
1.31
dominuoja apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pale Ale salyklas 6.0 6.100
BEST Munich salyklas 15.5 0.600
BEST Caramel Pils salyklas 5.0 0.260
BEST Caramel Munich II salyklas 121.3 0.260
BEST Melanoidin salyklas 71.9 0.200
      7.420

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Citra 11.4 40 60
Citra 11.4 35 15
Citra 11.4 35 10
Citra 11.4 45 5
Citra 11.4 45 1
Citra 11.4 100 0
      300  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale S-04 24.0 73

Pastabos

Mash 65°C - 60min.

Mash (26l) -
2.67g CaCl2, 4.39g MgSO4, 8.62g CaSO4.

Sparge (7l) -
0.73g CaCl2, 1.21g MgSO4, 2.38g CaSO4

Dry hop for 10days.
Prisijungę aludariai