Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
62 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2024 m. birželio 27 d.
Receptas modifikuotas:
2024 m. birželio 27 d.

Parametrai

OG:
1.054
FG:
1.012
ABV:
5.4 %
IBU:
21
EBC:
52
IBU/OG:
0.39
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas Maltosa 4.0 5.400
Chateau Wheat Crystal - 150EBC 150.1 0.150
Chateau Wheat Chocolat 900.7 0.150
Chateau Black 1300EBC 1301.0 0.100
      5.800

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Aurora 7.9 15 30
Aurora 7.9 20 10
Aurora 7.9 25 5
      60  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Verdant IPA 12.0 77

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Airiška kerpena (sena) 10.0 g Virimui 10 min.

Pastabos

Salinimas: 66-67 C - 60min
Tekinimas: 78 C (10l)
Virimas - 30min
No Chill (palieku per naktį atvesti fermenteryje ir ryte pilu mieles)

Salyklas - ~6 Eur
Apyniai - 1,1 Eur
Mieles - 1Eur

Prisijungę aludariai