Receptas / Vandamke 4
Informacija
Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
62 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2024 m. birželio 27 d.
Receptas modifikuotas:
2024 m. birželio 27 d.
Parametrai
OG:
1.054
|
|
FG:
1.012
|
|
ABV:
5.4 %
|
|
IBU:
21
|
|
EBC:
52
|
|
IBU/OG:
0.39
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas Maltosa | 4.0 | 5.400 | 93.1 | |
Chateau Wheat Crystal - 150EBC | 150.1 | 0.150 | 2.6 | |
Chateau Wheat Chocolat | 900.7 | 0.150 | 2.6 | |
Chateau Black 1300EBC | 1301.0 | 0.100 | 1.7 | |
5.800 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Aurora | 7.9 | 15 | 30 | |
Aurora | 7.9 | 20 | 10 | |
Aurora | 7.9 | 25 | 5 | |
60 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Verdant IPA | 12.0 | 77 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Airiška kerpena (sena) | 10.0 g | Virimui | 10 min. |
Pastabos
Salinimas: 66-67 C - 60min
Tekinimas: 78 C (10l)
Virimas - 30min
No Chill (palieku per naktį atvesti fermenteryje ir ryte pilu mieles)
Salyklas - ~6 Eur
Apyniai - 1,1 Eur
Mieles - 1Eur