Receptas / Kvietinis 2024.2
Informacija
Parametrai
|
OG:
1.050
|
|
|
FG:
1.008
|
|
|
ABV:
5.5 %
|
|
|
IBU:
12
|
|
|
EBC:
11
|
|
|
IBU/OG:
0.24
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
| Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
|---|---|---|---|---|
| BEST Vienna salyklas | 9.0 | 3.000 | 50.0 | |
| BEST Kvietinis salyklas | 4.8 | 3.000 | 50.0 | |
| 6.000 |
Mielės
| Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
|---|---|---|---|
| Mangrove Jack's M20 Bavarian Wheat | 12.0 | 84 |
Priedai
| Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
|---|---|---|---|---|
| Mangu Tyre | 0.5 kg | Antrinei fermentacijai | - |
Pastabos
Kvietinis su mangais
