Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2024 m. sausio 8 d.
Receptas modifikuotas:
2024 m. rugsėjo 7 d.

Parametrai

OG:
1.095
FG:
1.014
ABV:
10.6 %
IBU:
26
EBC:
30
IBU/OG:
0.27
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Chateau Pilsner 3.0 5.400
Medus 0.0 1.400
Chateau Pale Ale 6.0 0.800
Chateaus Special B 353.3 0.340
      7.940

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Cascade 3.5 34 60
HBC630 12.0 40 10
      74  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
WLP4653 Dark Belgian Cask Yeast Blend 70.0 85

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Pavelde vynuoginiam mirkytos vyšnos 3000.0 g Pirminei fermentacijai 6 d.
Skrudintas vyšnios medis 500.0 g Pirminei fermentacijai 3 d.

Pastabos

Užsalinus, po 5, 15 ir 25 min paimti po 0.5 litro skysčio turbingui tipo, kurį laikyti 80C ir supilti tekinant. Tekinti reiks irgi 80C.
Prisijungę aludariai