Receptas / 2023 Sausra
Informacija
Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2023 m. gruodžio 26 d.
Receptas modifikuotas:
2024 m. sausio 9 d.
Parametrai
OG:
1.068
|
|
FG:
1.014
|
|
ABV:
7.1 %
|
|
IBU:
31
|
|
EBC:
54
|
|
IBU/OG:
0.47
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 2.000 | 25.7 | |
BEST Red X salyklas | 30.0 | 2.000 | 25.7 | |
Skystas salyklo ekstraktas "Savas alus" (šviesus) | 15.0 | 1.000 | 12.8 | |
BEST Biscuit salyklas | 50.0 | 0.540 | 6.9 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 0.500 | 6.4 | |
Miežiniai dribsniai | 3.0 | 0.500 | 6.4 | |
Kvietiniai dribsniai | 3.0 | 0.500 | 6.4 | |
Kukurūzų dribsniai | 2.0 | 0.500 | 6.4 | |
Skrudinti miežiai | 1151.8 | 0.250 | 3.2 | |
7.790 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Nottingham | 12.0 | 80 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Airiška kerpena | 15.0 g | Virimui | 15 min. | |
Mitybinė terpė mielėms | 22.0 g | Pirminei fermentacijai | 14 d. |