Informacija

Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
65 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2023 m. lapkričio 13 d.
Receptas modifikuotas:
2024 m. balandžio 25 d.

Parametrai

OG:
1.055
FG:
1.009
ABV:
6.0 %
IBU:
29
EBC:
25
IBU/OG:
0.52
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pilsen salyklas 4.0 3.000
Vienos salyklas 7.0 2.000
BEST Munich Dark salyklas 28.0 1.250
Melanoidinas 70.7 0.200
BEST Caramel Amber salyklas 71.1 0.150
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' 803.6 0.050
      6.650

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Perle (German) 4.6 50 60
Saaz (Czech) 2.2 50 30
      100  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Saflager W34/70 24.0 83

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Airiška kerpena 3.0 g Virimui 15 min.

Pastabos

23 litrai vandens
Salinimas 63˚C 60 min
Tekinimas 78˚C 45 min
5+5 litrai tekinimui

90 min virimas
60 min H1
30 min H2
15 min H3 ir kerpena

Fermentacija: 14˚C, finišas parai +20˚C
Prisijungę aludariai