Receptas / Šionbrūnas
Informacija
Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
65 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2023 m. lapkričio 13 d.
Receptas modifikuotas:
2024 m. balandžio 25 d.
Parametrai
OG:
1.055
|
|
FG:
1.009
|
|
ABV:
6.0 %
|
|
IBU:
29
|
|
EBC:
25
|
|
IBU/OG:
0.52
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 3.000 | 45.1 | |
Vienos salyklas | 7.0 | 2.000 | 30.1 | |
BEST Munich Dark salyklas | 28.0 | 1.250 | 18.8 | |
Melanoidinas | 70.7 | 0.200 | 3.0 | |
BEST Caramel Amber salyklas | 71.1 | 0.150 | 2.3 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' | 803.6 | 0.050 | 0.8 | |
6.650 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Perle (German) | 4.6 | 50 | 60 | |
Saaz (Czech) | 2.2 | 50 | 30 | |
100 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Saflager W34/70 | 24.0 | 83 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Airiška kerpena | 3.0 g | Virimui | 15 min. |
Pastabos
23 litrai vandens
Salinimas 63˚C 60 min
Tekinimas 78˚C 45 min
5+5 litrai tekinimui
90 min virimas
60 min H1
30 min H2
15 min H3 ir kerpena
Fermentacija: 14˚C, finišas parai +20˚C
Salinimas 63˚C 60 min
Tekinimas 78˚C 45 min
5+5 litrai tekinimui
90 min virimas
60 min H1
30 min H2
15 min H3 ir kerpena
Fermentacija: 14˚C, finišas parai +20˚C