Receptas / Kentucky common
Informacija
Kiekis:
10 litrų
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2023 m. rugsėjo 17 d.
Receptas modifikuotas:
2024 m. vasario 10 d.
Parametrai
OG:
1.052
|
|
FG:
1.012
|
|
ABV:
5.2 %
|
|
IBU:
30
|
|
EBC:
42
|
|
IBU/OG:
0.57
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 1.700 | 70.5 | |
Kukurūzų dribsniai | 2.0 | 0.400 | 16.6 | |
BEST Rye Malt | 8.0 | 0.150 | 6.2 | |
BEST Caramel Munich II salyklas | 121.7 | 0.080 | 3.3 | |
BEST Black salyklas | 1168.0 | 0.080 | 3.3 | |
2.410 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Safale US-05(56) | 6.0 | 77 |
Pastabos
Rugių dribsniai vietoje rugių salyklo
Mash: 66-67
Boil: 60min.
Pre-boil: 1.041
Gypsum 2g.
MgSO4 0.5g.
NaCl 1g.
CaCl 1g.