Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2023 m. kovo 16 d.
Receptas modifikuotas:
-0001 m. lapkričio 30 d.

Parametrai

OG:
1.040
FG:
1.011
ABV:
3.9 %
IBU:
40
EBC:
71
IBU/OG:
0.99
dominuoja apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Golden Promise Pale Ale salyklas 5.0 2.400
Kvietiniai dribsniai 3.0 1.100
Skrudintas kviečių salyklas 1050.8 0.450
      3.950

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
East Kent Golding 5.5 58 60
      58  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Wyeast 1084: Irish Ale 12.0 73

Pastabos

Įkaitinkite 10 l vandens iki 72 °C ir įmaišykite salyklą bei miežių dribsnius. 
Salinti 66 °C temperatūroje 60 minučių.
Į salyklą įmaišykite verdantį vandenį, kol temperatūra pasieks 168 °F (76 °C), ir palikite 5 minutes.
Recirkuliuokite, kol misa taps skaidri, tada pradėkite pilti misą į virdulį.
Pridėti 77 °C vandens iki 19 litrų. 
Virkite misą 90 minučių, pridedant apynius, likus 60 minučių virimo.
Misą atvėsinkite ir perkelkite į fermentatorių. Aeruokite misą (pageidautina) ir pridėkite mieles.
Fermentuokite 22 °C temperatūroje. Kai fermentacija baigsis, perkelkite į antrinę. Buteliavimas po kelių dienų, kai alus nuskaidrės. 
Prisijungę aludariai