Receptas / Vienas Brukline
Informacija
Kiekis:
45 litrai
Efektyvumas:
78 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2023 m. vasario 23 d.
Receptas modifikuotas:
2023 m. kovo 17 d.
Parametrai
OG:
1.056
|
|
FG:
1.016
|
|
ABV:
5.2 %
|
|
IBU:
31
|
|
EBC:
18
|
|
IBU/OG:
0.55
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
TF Maris Otter Pale Ale | 6.3 | 5.000 | 48.1 | |
BEST Vienna salyklas | 9.0 | 5.000 | 48.1 | |
Maltosa Karamelinis 200 | 185.7 | 0.400 | 3.8 | |
10.400 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Willamette | 5.8 | 25 | 60 | |
Cascade (US) | 7.5 | 20 | 30 | |
Columbus | 14.0 | 20 | 30 | |
Cascade (US) | 7.5 | 30 | 5 | |
Columbus | 14.0 | 30 | 5 | |
Willamette | 5.0 | 25 | 5 | |
Hallertau Mittelfruh | 3.5 | 100 | 0 | |
Cascade (US) | 7.5 | 50 | 0 | |
300 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Saflager W34/70 | 22.0 | 72 |
Pastabos
Pagal https://byo.com/recipe/brooklyn-brewery-brooklyn-lager-clone/
Salinimas:
47C 20min
57C 5min
69C 35min
77C 15min
90min virimas
Salinimas:
47C 20min
57C 5min
69C 35min
77C 15min
90min virimas