Receptas / Grafas 2
Informacija
Kiekis:
40 litrų
Efektyvumas:
71 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2023 m. vasario 3 d.
Receptas modifikuotas:
2024 m. sausio 29 d.
Parametrai
OG:
1.056
|
|
FG:
1.006
|
|
ABV:
6.5 %
|
|
IBU:
22
|
|
EBC:
31
|
|
IBU/OG:
0.38
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Obuolių Sultys | 3.0 | 20.000 | 77.8 | |
Marris Otter salyklas | 5.0 | 3.000 | 11.7 | |
BEST Vienna salyklas | 9.0 | 2.000 | 7.8 | |
Viking Malt Caramel 50 | 50.5 | 0.500 | 1.9 | |
BEST Chocolate salyklas | 904.2 | 0.200 | 0.8 | |
25.700 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar London ESB | 12.0 | 89 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Mielių maistas | 20.0 g | Virimui | 10 min. |
Pastabos
Sulčių OG 1.048, kiekis 20L
Misa daryta įprastai kaip alui - salinta prie 70C, bet panašu, kad bus 65C, nes Brewmonkas grybauja
Misa daryta įprastai kaip alui - salinta prie 70C, bet panašu, kad bus 65C, nes Brewmonkas grybauja