Informacija

Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2023 m. sausio 26 d.
Receptas modifikuotas:
2023 m. sausio 26 d.

Parametrai

OG:
1.051
FG:
1.013
ABV:
5.0 %
IBU:
11
EBC:
8
IBU/OG:
0.22
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Heidelberg Kvietinis salyklas 3.0 2.000
BEST Pilsen salyklas 4.0 1.800
BEST Kvietinis salyklas 4.8 1.000
BEST Caramel Pils salyklas 5.0 0.600
BEST Vienna salyklas 9.0 0.250
      5.650

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Hallertauer Hersbrucker 3.2 37 60
Citra 12.0 40 0
      77  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Mangrove Jack's M20 Bavarian Wheat 12.0 74

Pastabos

Dygstančių akmenų alus
Nes po žiemos iš dirvos reikia išrinkti pašalo išstumtus akmenis

Imam pusę salyklo
I pusė salyklo
  • 12 l vandens
  • 62˚ 40 min.
  • 72˚ 20 min.
7 l vandens
Ataušinti iki 42-45˚
Supilti likusį salyklą

  • 42˚ 40 min.
  • 50˚ 10 min.
  • 65˚ 40 min.
  • 72˚ 10 min.
  • 78˚ 30 min.
tekinti 13 l 80˚ vandens
100˚ 90 min.
60 min apyniai

Fermentuota kambario temp.
Prisijungę aludariai