Informacija

Kiekis:
21 litras
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2023 m. sausio 24 d.
Receptas modifikuotas:
2023 m. sausio 26 d.

Parametrai

OG:
1.068
FG:
1.010
ABV:
7.6 %
IBU:
14
EBC:
12
IBU/OG:
0.21
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pale Ale salyklas 8.5 3.300
Pilsnerio salyklas 3.3 3.300
      6.600

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
East Kent Golding 5.5 40 60
East Kent Golding 5.5 40 15
      80  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Kveik 12.0 85

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Kadagio uogos 15.0 g Salinimui -
Kadagio uogos 13.0 g Virimui -

Pastabos

Tradicinis Norvegiškas ale Vossaøl. Salinimo metu į salyklą 40 g. EKG ir kadagio šakelių su uogom, mash 66°C - 90 min. Virimas (katlle caramelization) - 240 min.. Fermentacija 40°C.

Nuotraukos

Prisijungę aludariai