Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2023 m. sausio 14 d.
Receptas modifikuotas:
2023 m. sausio 14 d.

Parametrai

OG:
1.063
FG:
1.016
ABV:
6.2 %
IBU:
9
EBC:
19
IBU/OG:
0.14
kartumo nėra, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Heidelberg salyklas 2.9 3.000
BEST Heidelberg kvietinis salyklas 39.0 1.500
Kvietiniai dribsniai 3.0 1.500
      6.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Cascade (US) 5.8 10 60
Saphir 3.5 15 5
Cascade (US) 5.8 15 5
      40  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
LalBrew® Wit 11.0 75

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Karčiosios apelsinų žievelės 10.0 g Virimui 5 min.
Rojiniai imbierpipiriai 8.0 g Virimui 5 min.
Kalendra 5.0 g Virimui 5 min.

Pastabos

Savas alus receptas ir rinkinukas su nedideliu tvistu

  1. Mash at 67°C for 60 mins
  2. Boil for 60 mins


Prisijungę aludariai