Receptas / Rudėsis
Informacija
Kiekis:
40 litrų
Efektyvumas:
77 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2023 m. sausio 4 d.
Receptas modifikuotas:
2023 m. sausio 31 d.
Parametrai
OG:
1.055
|
|
FG:
1.021
|
|
ABV:
4.5 %
|
|
IBU:
20
|
|
EBC:
40
|
|
IBU/OG:
0.37
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
TF Maris Otter Pale Ale | 6.3 | 8.000 | 85.6 | |
Viking Malt Caramel 50 | 50.5 | 0.500 | 5.3 | |
Maltosa Karamelinis 200 | 201.0 | 0.400 | 4.3 | |
Simpsons Brown Malt | 452.1 | 0.300 | 3.2 | |
BEST Chocolate salyklas | 902.8 | 0.150 | 1.6 | |
9.350 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Northern Brewer (DE) | 9.1 | 25 | 60 | |
Northern Brewer (DE) | 9.1 | 15 | 30 | |
Northern Brewer (DE) | 9.1 | 10 | 10 | |
50 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar London ESB | 22.0 | 62 |
Pastabos
50min 64C
20min 77C
20min 77C