Informacija

Kiekis:
50 litrų
Efektyvumas:
76 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2022 m. gruodžio 28 d.
Receptas modifikuotas:
2023 m. sausio 22 d.

Parametrai

OG:
1.049
FG:
1.010
ABV:
5.2 %
IBU:
25
EBC:
18
IBU/OG:
0.51
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pale Ale salyklas 6.0 7.000
Avižiniai dribsniai 4.0 1.000
Gliukozė 0.0 1.000
BEST Caramel Dark salyklas 91.3 0.550
Crystal malt 130.3 0.500
      10.050

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Target 10.3 35 60
Saaz (CZ) 4.0 35 30
Saaz (CZ) 4.0 35 15
Saaz (CZ) 4.0 30 0
Citra 12.0 100 0
      235  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar New England 11.0 80
Lallemand Danstar Diamond 11.0 80

Pastabos

Vienas virimas, du stiliai (25l elio, 25l lagerio)

Vanduo - 37l 
52 C - 15 min - 1800
62 C - 15 min - 1800
67 C - 60 min - 1800
72 C - 10 min - 2200
78 C - 5 min - 2200
2500
Virimas 60 min - 2200

33 + 10 = 43 l

OG - be gliukozės - 1.054
OG -  1,049 - Reflektometro 

FG- 1.xxx


Dribsniai užpilti karštu vandeniu mirko apie 40min
Citra 100g apyniai bus dedami paskutinę dieną prieš tai dieną atvėsinant 

Prisijungę aludariai