Receptas / #7 2022 Du viename
Informacija
Kiekis:
50 litrų
Efektyvumas:
76 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2022 m. gruodžio 28 d.
Receptas modifikuotas:
2023 m. sausio 22 d.
Parametrai
OG:
1.049
|
|
FG:
1.010
|
|
ABV:
5.2 %
|
|
IBU:
25
|
|
EBC:
18
|
|
IBU/OG:
0.51
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 7.000 | 69.7 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 1.000 | 10.0 | |
Gliukozė | 0.0 | 1.000 | 10.0 | |
BEST Caramel Dark salyklas | 91.3 | 0.550 | 5.5 | |
Crystal malt | 130.3 | 0.500 | 5.0 | |
10.050 |
Apyniai
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar New England | 11.0 | 80 | |
Lallemand Danstar Diamond | 11.0 | 80 |
Pastabos
Vienas virimas, du stiliai (25l elio, 25l lagerio)
Vanduo - 37l
52 C - 15 min - 1800
62 C - 15 min - 1800
Vanduo - 37l
52 C - 15 min - 1800
62 C - 15 min - 1800
67 C - 60 min - 1800
72 C - 10 min - 2200
78 C - 5 min - 2200
2500
Virimas 60 min - 2200
33 + 10 = 43 l
OG - be gliukozės - 1.054
FG- 1.xxx
Dribsniai užpilti karštu vandeniu mirko apie 40min
Citra 100g apyniai bus dedami paskutinę dieną prieš tai dieną atvėsinant
78 C - 5 min - 2200
2500
Virimas 60 min - 2200
33 + 10 = 43 l
OG - be gliukozės - 1.054
OG - 1,049 - Reflektometro
FG- 1.xxx
Dribsniai užpilti karštu vandeniu mirko apie 40min
Citra 100g apyniai bus dedami paskutinę dieną prieš tai dieną atvėsinant