Informacija

Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2022 m. gruodžio 14 d.
Receptas modifikuotas:
2022 m. gruodžio 14 d.

Parametrai

OG:
1.048
FG:
1.012
ABV:
4.6 %
IBU:
5
EBC:
7
IBU/OG:
0.10
kartumo nėra, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Heidelberg Kvietinis salyklas 3.0 2.000
BEST Pilsen salyklas 4.0 1.500
BEST Kvietinis salyklas 4.8 1.000
BEST Caramel Pils salyklas 5.0 0.500
BEST Vienna salyklas 9.0 0.250
      5.250

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Hallertauer Hersbrucker 3.2 15 60
Citra 12.0 40 0
      55  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Mangrove Jack's M20 Bavarian Wheat 12.0 74

Pastabos

Dygstančių akmenų alus
Nes po žiemos iš dirvos reikia išrinkti pašalo išstumtus akmenis

Imam pusę salyklo
I pusė salyklo
  • 12 l vandens
  • 62˚ 40 min.
  • 72˚ 20 min.
7 l vandens
Ataušinti iki 42-45˚
Supilti likusį salyklą

  • 42˚ 40 min.
  • 50˚ 10 min.
  • 65˚ 40 min.
  • 72˚ 10 min.
  • 78˚ 30 min.
tekinti 13 l 80˚ vandens
100˚ 90 min.
60 min apyniai

Fermentuota kambario temp.
Prisijungę aludariai