Receptas / Moliūgų sula
Informacija
Kiekis:
45 litrai
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2022 m. lapkričio 9 d.
Receptas modifikuotas:
2022 m. lapkričio 28 d.
Parametrai
OG:
1.061
|
|
FG:
1.012
|
|
ABV:
6.4 %
|
|
IBU:
21
|
|
EBC:
13
|
|
IBU/OG:
0.34
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Heidelberg salyklas | 2.9 | 10.000 | 80.0 | |
BEST Caramel Hell salyklas | 30.0 | 2.000 | 16.0 | |
Cukrus | 0.0 | 0.500 | 4.0 | |
12.500 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Nottingham | 22.0 | 80 | |
Lallemand Danstar Diamond | 22.0 | 80 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Moliūgas | 10.0 kg | - | - | |
Imbieras | 40.0 g | Virimui | 15 min. | |
Airiška kerpena | 20.0 g | Virimui | 15 min. | |
Cinamonas | 10.0 g | Virimui | 15 min. | |
Gvazdikėliai | 10.0 g | Virimui | 15 min. |
Pastabos
Salinimas: 1/3 tekinant dapildi 30L
55C - 15min
65C - 120min
80C - tekinam
Moliūgas: 3/4 į misą, 1/4 į virimą
55C - 15min
65C - 120min
80C - tekinam
Moliūgas: 3/4 į misą, 1/4 į virimą
Naudota 5,2 pH stabilizer
Fermentuota dviejuose induose, tad išbandomos skirtingos mielės