Receptas / Hazy DDH DIPA
Informacija
Kiekis:
23 litrai
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2022 m. lapkričio 5 d.
Receptas modifikuotas:
2022 m. gruodžio 7 d.
Parametrai
OG:
1.074
|
|
FG:
1.014
|
|
ABV:
7.9 %
|
|
IBU:
0
|
|
EBC:
10
|
|
IBU/OG:
0.00
|
kartumo nėra, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Pilsnerio salyklas 2RS | 3.3 | 4.500 | 54.2 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 2.800 | 33.7 | |
Auksinės nuogos avižos | 6.3 | 0.500 | 6.0 | |
Kvietinis salyklas | 4.8 | 0.500 | 6.0 | |
8.300 |
Apyniai
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
HopHead M66 | 24.0 | 81 |
Pastabos
Mash 67°C - 60 min. Whirlpool 30 min. 82°C Galaxy 60g, Mosaic 60g. Fermentacija 21°C. 6 diena down to 15°C. Sausas apyniavimas 7 dieną, 7 dienom. 14 dieną cold crash 5°C - 2 dienom ir pilstom, natūrali karbonizacija 2.5 g/0,5 L 14 dienų.