Informacija

Kiekis:
23 litrai
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2022 m. spalio 6 d.
Receptas modifikuotas:
2022 m. gruodžio 7 d.

Parametrai

OG:
1.064
FG:
1.015
ABV:
6.4 %
IBU:
38
EBC:
10
IBU/OG:
0.59
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pilsnerio salyklas 3.3 5.000
Pale Ale salyklas 8.5 1.800
      6.800

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Aurėjus 05 6.0 40 60
Nordbrau 6.0 25 30
Nordbrau 6.0 25 15
      90  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Mangrove Jack's M84 Bohemian Lager 12.0 77

Pastabos

Mash 65°C - 75 min. Fermentacija 14°C ~ 14-21 d.. Lageriavimas 6-8 savaitės. Su savais šviežiais apyniais.

Nuotraukos

Prisijungę aludariai