Receptas / Pirmas saisonas
Informacija
Parametrai
|
OG:
1.046
|
|
|
FG:
1.005
|
|
|
ABV:
5.3 %
|
|
|
IBU:
26
|
|
|
EBC:
8
|
|
|
IBU/OG:
0.56
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
| Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
|---|---|---|---|---|
| BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 4.500 | 88.6 | |
| BEST Kvietinis salyklas | 4.8 | 0.500 | 9.8 | |
| BEST Caramel Dark salyklas | 90.3 | 0.080 | 1.6 | |
| 5.080 |
Apyniai
| Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
|---|---|---|---|---|
| Citra | 13.0 | 10 | 60 | |
| Citra | 13.0 | 15 | 20 | |
| Cascade (US) | 7.2 | 30 | 2 | |
| 55 |
Mielės
| Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
|---|---|---|---|
| LALLEMAND HYBRID saison-style yeast | 12.0 | 89 |
