Receptas / RED X IPA
Informacija
Kiekis:
21 litras
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2022 m. liepos 6 d.
Receptas modifikuotas:
2022 m. rugpjūčio 29 d.
Parametrai
OG:
1.071
|
|
FG:
1.016
|
|
ABV:
7.2 %
|
|
IBU:
80
|
|
EBC:
24
|
|
IBU/OG:
1.12
|
dominuoja apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
TF Maris Otter Pale Ale | 6.3 | 3.500 | 50.0 | |
Red X salyklas | 30.0 | 2.000 | 28.6 | |
CaraHell salyklas | 25.0 | 0.600 | 8.6 | |
Kvietinis salyklas (šviesus) | 4.3 | 0.500 | 7.1 | |
Vienna salyklas | 9.0 | 0.400 | 5.7 | |
7.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Columbus | 16.0 | 30 | 60 | |
Cascade (US) | 5.8 | 20 | 30 | |
Mosaic | 12.5 | 20 | 30 | |
Citra | 12.0 | 20 | 5 | |
Willamette | 5.0 | 20 | 5 | |
Chinook | 13.0 | 20 | 5 | |
Simcoe | 13.0 | 50 | 0 | |
Mosaic | 12.5 | 50 | 0 | |
Citra | 12.0 | 50 | 0 | |
280 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Safale US-05(56) | 12.0 | 77 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Apelsinų žievelė | 7.0 g | Virimui | 5 min. | |
Citrinos žievelė | 4.0 g | Virimui | 5 min. | |
Orange, greipfrut, dragon fruit sultys | 0.3 l | Virimui | 5 min. |
Pastabos
Salinimas 65.6°C - 91min., mash out 78.2°C. Fermentacija -14 dienų ~ 20,6°C . Po fermentacijos temperatūra 14°C, sausas apyniavimas 5 dienos. Fermentacijos pabaigoje prieš išpilstymą padaryti 1-3 dienų šalčio šoką 5°C. Natūrali karbonizacija 2 savaitės ~21°C.