Informacija

Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
54 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2022 m. birželio 30 d.
Receptas modifikuotas:
2022 m. liepos 1 d.

Parametrai

OG:
1.044
FG:
1.011
ABV:
4.3 %
IBU:
37
EBC:
23
IBU/OG:
0.83
dominuoja apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pale Ale salyklas 6.0 6.000
Viking karamelinis 100 EBC 100.2 0.500
BEST Special X salyklas 350.3 0.100
      6.600

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Saaz (CZ) 4.0 50 60
Saaz (CZ) 4.0 57 30
      107  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Crossmyloof KVEIK No1 8.0 75

Pastabos

salinimas aukstai atenuacijai
fermentacija - aplinkos ~25-27
apyniai labai seni. reikia sunaudo.
Prisijungę aludariai