Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2022 m. birželio 6 d.
Receptas modifikuotas:
2022 m. rugpjūčio 28 d.

Parametrai

OG:
1.069
FG:
1.016
ABV:
7.0 %
IBU:
79
EBC:
12
IBU/OG:
1.14
dominuoja apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Extra Pale Ale 6.3 5.500
Baltas Cukrus ne runkelių 0.0 0.500
      6.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Centennial 10.5 25 60
Centennial 10.5 13 30
Columbus 16.0 13 30
Mosaic 12.5 39 10
Citra 12.0 25 10
      115  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale US-05(56) 24.0 77

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Habanero powder 6.0 g Virimui 10 min.
Kalendra 1.0 g Virimui 10 min.
Mango pure 250.0 g Antrinei fermentacijai -

Pastabos

Mash 65°C -75 min. Fermentacija 21°C. Fruit dissipates to a chili kick, not hot but definitely there, followed by a long bitter finish. All hail to the hot tempered sweet toothed Lord.

Nuotraukos

Prisijungę aludariai