Receptas / Kvietinis vasarai
Informacija
Parametrai
OG:
1.045
|
|
FG:
1.012
|
|
ABV:
4.4 %
|
|
IBU:
11
|
|
EBC:
8
|
|
IBU/OG:
0.25
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 4.100 | 67.2 | |
BEST Kvietinis salyklas | 4.8 | 2.000 | 32.8 | |
6.100 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Cascade (US) | 6.3 | 20 | 60 | |
20 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Mangrove Jack's M20 Bavarian Wheat ( 2 karta) | 200.0 | 74 |