Receptas / Kvietukas 22-04-30
Informacija
Parametrai
OG:
1.045
|
|
FG:
1.012
|
|
ABV:
4.4 %
|
|
IBU:
10
|
|
EBC:
7
|
|
IBU/OG:
0.22
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Kvietinis salyklas | 4.8 | 4.800 | 57.8 | |
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 3.000 | 36.1 | |
BEST Caramel Pils salyklas | 5.0 | 0.500 | 6.0 | |
8.300 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Brewer's Gold (UK) | 5.9 | 35 | 60 | |
Fuggle (UK) | 4.5 | 100 | 0 | |
135 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Mangrove Jack's M20 Bavarian Wheat | 24.0 | 74 |