Informacija

Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2022 m. vasario 13 d.
Receptas modifikuotas:
2022 m. vasario 13 d.

Parametrai

OG:
1.066
FG:
1.013
ABV:
6.9 %
IBU:
15
EBC:
15
IBU/OG:
0.23
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Vienna salyklas 9.0 5.000
Avižiniai dribsniai 4.0 1.000
Grikių Salyklas 15.0 0.800
      6.800

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Hallertauer Hersbrucker 3.5 20 60
Hallertauer Hersbrucker 3.5 20 45
Hallertauer Hersbrucker 3.5 15 15
      55  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Mangrove Jack's M54 Californian Lager 12.0 80

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Kalendra 20.0 g Virimui 30 min.
Airiška kerpena 10.0 g Virimui 10 min.

Pastabos

68 laipsniai - 75 min.
78 laipsniai - 10 min.
Prisijungę aludariai