Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2022 m. sausio 4 d.
Receptas modifikuotas:
2022 m. kovo 13 d.

Parametrai

OG:
1.071
FG:
1.016
ABV:
7.2 %
IBU:
110
EBC:
132
IBU/OG:
1.54
dominuoja apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
TF Maris Otter Pale Ale 6.3 5.800
Carafa Special Type III 1461.0 0.800
      6.600

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Centennial 10.5 25 60
Columbus 16.0 30 60
Centennial 10.5 20 30
Columbus 16.0 20 30
Centennial 10.5 50 0
Columbus 16.0 25 0
Amarillo 9.5 100 0
Citra 12.0 100 0
Simcoe 13.0 100 0
      470  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale US-05(56) 12.0 77

Pastabos

Mash - 65°C - 75min., Fermentation 21°C. Sausas apyniavimas dėl geresnio apynių aromato atsiskleidimo ilgiau nei paprastai, 14°C - 7dienos.

Nuotraukos

Įvertinimai

Bendras įvertinimas:

9.8

(1 balsas)

Komentarai

Prisijungę aludariai