Receptas / Bartzabel Black IPA
Informacija
Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2022 m. sausio 4 d.
Receptas modifikuotas:
2022 m. kovo 13 d.
Parametrai
OG:
1.071
|
|
FG:
1.016
|
|
ABV:
7.2 %
|
|
IBU:
110
|
|
EBC:
132
|
|
IBU/OG:
1.54
|
dominuoja apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
TF Maris Otter Pale Ale | 6.3 | 5.800 | 87.9 | |
Carafa Special Type III | 1461.0 | 0.800 | 12.1 | |
6.600 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Centennial | 10.5 | 25 | 60 | |
Columbus | 16.0 | 30 | 60 | |
Centennial | 10.5 | 20 | 30 | |
Columbus | 16.0 | 20 | 30 | |
Centennial | 10.5 | 50 | 0 | |
Columbus | 16.0 | 25 | 0 | |
Amarillo | 9.5 | 100 | 0 | |
Citra | 12.0 | 100 | 0 | |
Simcoe | 13.0 | 100 | 0 | |
470 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Safale US-05(56) | 12.0 | 77 |
Pastabos
Mash - 65°C - 75min., Fermentation 21°C. Sausas apyniavimas dėl geresnio apynių aromato atsiskleidimo ilgiau nei paprastai, 14°C - 7dienos.
Nuotraukos
Įvertinimai
Bendras įvertinimas:
9.8
(1 balsas)
9.8