Receptas / Gintaras
Informacija
Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
69 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2021 m. gruodžio 4 d.
Receptas modifikuotas:
2021 m. gruodžio 14 d.
Parametrai
OG:
1.062
|
|
FG:
1.005
|
|
ABV:
7.5 %
|
|
IBU:
24
|
|
EBC:
28
|
|
IBU/OG:
0.39
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Pale Ale salyklas | 8.5 | 6.800 | 93.2 | |
Maltosos karamelinis | 204.4 | 0.500 | 6.8 | |
7.300 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Willamette | 4.5 | 40 | 60 | |
Willamette | 4.5 | 50 | 15 | |
90 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Safale US-05(56) | 12.0 | 92 |
Pastabos
Nžn ko taip sausai suvalge...
Gal kokia laukinė mielė įsisuko.
Pagedimo nejaučiu. ( bet čia gal burna tokia)
Kolkas apyniai ima viršų ir alko jaučiasi.
Mielės buvo po vienos fermentacijos ( stiklainyje nusede apie 250 ml ,šaldytuve 3 savaites prieš supilant į misą apie 6 h šilo kambario temperatūroje) + puse pakelio US-05 sausų po paros neveiksnumo supyliau į fermenterį.
fermentacija buvo tolygi - be jokio super aktyvumo.