Receptas / 90 min Jacko Elis
Informacija
Kiekis:
27 litrai
Efektyvumas:
67 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2021 m. spalio 16 d.
Receptas modifikuotas:
2021 m. lapkričio 8 d.
Parametrai
OG:
1.061
|
|
FG:
1.012
|
|
ABV:
6.5 %
|
|
IBU:
2
|
|
EBC:
15
|
|
IBU/OG:
0.04
|
kartumo nėra, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Pale Ale salyklas Čekiškas | 8.5 | 8.000 | 100.0 | |
8.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Hallertau Blanc | 10.5 | 70 | 1 | |
70 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Mangrove Jack's M42 New World String Ale 2 karta | 150.0 | 81 |
Pastabos
61 virimui, 90 min Jacko Elis
8 valandos.
Virta 2021-10-16
Pilstyta 2021-11-05
Pradinis vandens kiekis 22 l
Antroko tekinimas 18 l
Salinta 69 (pilta į 75), pabaiga su xx. Iki pabaigos nešildyta. 60 min.
Filtruota lėtai
Virta 90 min. Stipriai, dangtis atidengtas kai užvirė, iki to uždengtas.
pH po virimo 5,97
pH 4,82 po fermentacijos pilstant, t 14 C
Pilstymas į butelius ir gazavimas nubrauktas šaukštelis cukraus (3-4 gr/l).
Mielės 0 E
Salyklas 6,72 E (0,84 E - 1 kg)
Apyniai 1,2 E (70 g)
Virta 2021-10-16
Pilstyta 2021-11-05
Pradinis vandens kiekis 22 l
Antroko tekinimas 18 l
Salinta 69 (pilta į 75), pabaiga su xx. Iki pabaigos nešildyta. 60 min.
Filtruota lėtai
Virta 90 min. Stipriai, dangtis atidengtas kai užvirė, iki to uždengtas.
Pradinis OG 15 BRIX
Galutinis FG 3 BRIXpH po virimo 5,97
pH 4,82 po fermentacijos pilstant, t 14 C
Startas su 19 C iškart dedant į 15 C aplinką, fermentacija 21 d. be judinimo.
Pilstoma į butelius. Pilstymas į butelius ir gazavimas nubrauktas šaukštelis cukraus (3-4 gr/l).
Mielės 0 E
Salyklas 6,72 E (0,84 E - 1 kg)
Apyniai 1,2 E (70 g)