Informacija

Kiekis:
31 litras
Efektyvumas:
71 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2021 m. rugsėjo 11 d.
Receptas modifikuotas:
2021 m. spalio 1 d.

Parametrai

OG:
1.057
FG:
1.008
ABV:
6.3 %
IBU:
2
EBC:
14
IBU/OG:
0.04
kartumo nėra, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pale Ale salyklas Čekiškas 8.5 8.000
      8.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Hallertau Blanc 10.5 70 1
      70  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Mangrove Jack's M42 New World String Ale 12.0 85

Pastabos

60 virimui, Jacko Elis


7 valandos.

Virta 2021-09-11
Pilstyta 2021-10-01

Pradinis vandens kiekis 22 l
Antroko tekinimas 18 l
Salinta 68 (pilta į 75), pabaiga su xx. Iki pabaigos nešildyta. 60 min.
Filtruota lėtai

Virta 20 min. Stipriai, dangtis pusiau atidengtas kai užvirė, iki to uždengtas.

Pradinis OG 14 BRIX
Galutinis FG 2,2 BRIX
pH po virimo 6,14
pH 4,49 po fermentacijos pilstant, t 16 C

Startas su 23 C iškart dedant į 17 C aplinką, fermentacija 20 d. be judinimo.
Pilstoma į butelius.

Pilstymas į butelius ir gazavimas nubrauktas šaukštelis cukraus (3-4 gr/l).

Mielės 3 E
Salyklas 6,72 E (0,84 E - 1 kg)
Apyniai 1,2 E (70 g)



Prisijungę aludariai