Receptas / Jacko Elis
Informacija
Kiekis:
31 litras
Efektyvumas:
71 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2021 m. rugsėjo 11 d.
Receptas modifikuotas:
2021 m. spalio 1 d.
Parametrai
OG:
1.057
|
|
FG:
1.008
|
|
ABV:
6.3 %
|
|
IBU:
2
|
|
EBC:
14
|
|
IBU/OG:
0.04
|
kartumo nėra, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Pale Ale salyklas Čekiškas | 8.5 | 8.000 | 100.0 | |
8.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Hallertau Blanc | 10.5 | 70 | 1 | |
70 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Mangrove Jack's M42 New World String Ale | 12.0 | 85 |
Pastabos
60 virimui, Jacko Elis
7 valandos.
Virta 2021-09-11
Pilstyta 2021-10-01
Pradinis vandens kiekis 22 l
Antroko tekinimas 18 l
Salinta 68 (pilta į 75), pabaiga su xx. Iki pabaigos nešildyta. 60 min.
Filtruota lėtai
Virta 20 min. Stipriai, dangtis pusiau atidengtas kai užvirė, iki to uždengtas.
pH po virimo 6,14
pH 4,49 po fermentacijos pilstant, t 16 C
Pilstymas į butelius ir gazavimas nubrauktas šaukštelis cukraus (3-4 gr/l).
Mielės 3 E
Salyklas 6,72 E (0,84 E - 1 kg)
Apyniai 1,2 E (70 g)
Virta 2021-09-11
Pilstyta 2021-10-01
Pradinis vandens kiekis 22 l
Antroko tekinimas 18 l
Salinta 68 (pilta į 75), pabaiga su xx. Iki pabaigos nešildyta. 60 min.
Filtruota lėtai
Virta 20 min. Stipriai, dangtis pusiau atidengtas kai užvirė, iki to uždengtas.
Pradinis OG 14 BRIX
Galutinis FG 2,2 BRIXpH po virimo 6,14
pH 4,49 po fermentacijos pilstant, t 16 C
Startas su 23 C iškart dedant į 17 C aplinką, fermentacija 20 d. be judinimo.
Pilstoma į butelius. Pilstymas į butelius ir gazavimas nubrauktas šaukštelis cukraus (3-4 gr/l).
Mielės 3 E
Salyklas 6,72 E (0,84 E - 1 kg)
Apyniai 1,2 E (70 g)