Informacija

Kiekis:
23 litrai
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2021 m. rugsėjo 6 d.
Receptas modifikuotas:
2023 m. sausio 7 d.

Parametrai

OG:
1.072
FG:
1.016
ABV:
7.2 %
IBU:
83
EBC:
19
IBU/OG:
1.16
dominuoja apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pale Ale salyklas 6.0 6.000
CaraHell salyklas 25.0 1.000
Vienna salyklas 9.0 0.300
Kvietinis salyklas (šviesus) 4.3 0.250
CaraMunich salyklas 122.2 0.150
      7.700

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Chinook 13.0 25 60
Citra 12.0 25 20
Cascade (US) 5.8 25 20
Amarillo 9.5 25 20
Cascade (US) 5.8 25 5
Amarillo 9.5 25 5
Citra 12.0 25 5
Cascade (US) 5.8 50 0
Amarillo 9.5 50 0
Citra 12.0 50 0
      325  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale US-05(56) 24.0 77

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Airiška kerpena 5.0 g Virimui 15 min.

Pastabos

Salinimas 66.6°C - 91min., mash out 78.2°C. Fermentacija ~12-14 dienų ~ 19,6°C . Prieš sausą apyniavimą pakelti temperatūra 21,6°C. Sausas apyniavimas 3 dienos iki fermentavimo pabaigos. Fermentacijos pabaigoje prieš išpilstymą padaryti 1-2 dienų šalčio šoką 5°C. Natūrali karbonizacija 2 savaitės ~21°C. II VIRIMAS - 2022-01-01 Fermentacija 18.5°C, ~12-14 dienų, po fermentacijos temperatūra 14°C, sausas apyniavimas 5 dienos po fermentacijos, apyniai dedami pasiekus 14°C temperatūrą, po to 1-2 dienos šalčio šokas 5°C.

Nuotraukos

Prisijungę aludariai